Izvor: Tanjug
22.11.2020 u 12:57
0

PUTIN: Izborni sistem SAD ima probelem,na njima da ga promene

 Predsednik Rusije Vladimir Putin veruje da postoje određeni problemi u američkom izbornom sistemu, ali na Vašingtonu je da promeni stari sistem.

U intervjuu za „Moskva. Kremlj. Putin“ TV program na kanalu Rosija-1, ruski predsednik je rekao da je apsolutno očigledno, jasno svima na svetu, a kako mu se čini i Amerikancima, da postoje neki problemi u američkom izbornom sistemu.

„Ne tiče nas se da li treba nešto da promene ili ne“, istakao je Putin.

OBAVEZNO PROČITAJTE

UŽIVO SA LICA MESTA! DANAS SAHRANA PATRIJARHA IRINEJA: Sve više vernika OKUPLJENO, ulice oko Hrama svetog Save zatvorene za saobraćaj (FOTO, VIDEO)

SZO: Oprez i akcija pred treći talas pandemije pocetkom 2021.

SRBIJA TUGUJE! Vernici padali na kolena pred kovčegom patrijarha Irineja

POLICIJA RASVETLILA KRVAVI ZLOČIN: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

OVO SU NOVE MERE: Obavezne maske i na OTVORENOM, kraće radno vreme, ali ne za sve!

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA: Srednja škola kreće sa ONLAJN nastavom!

NEDELJA SUVA I HLADNA: Ujutru magla i slab mraz

On je dodao da je to stvar američkog naroda, njihovih predstavnika u parlamentu i predsednika i da je u redu, ako su oni zadovoljni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter