Izvor: Tanjug
22.11.2020 u 12:53
0

POTVRDIO STEJT DEPARTMENT! UBIJEN U GLAVNOM GRADU BURKINE FASO: Pucali na njega ispred vojnog kampa!

U glavnom gradu zapadnoafričke države Burkine Faso, Uagadugu, ubijen je američki državljanin, saopštio je Stejt department.

Stejt departmen navodi da nema informacija da je ta osoba imala bilo kakve veze sa američkom vladom, ali je odbio da pruži više informacija radi poštovanja privatnosti njegove porodice.

OBAVEZNO PROČITAJTE

UŽIVO SA LICA MESTA! DANAS SAHRANA PATRIJARHA IRINEJA: Sve više vernika OKUPLJENO, ulice oko Hrama svetog Save zatvorene za saobraćaj (FOTO, VIDEO)

SZO: Oprez i akcija pred treći talas pandemije pocetkom 2021.

SRBIJA TUGUJE! Vernici padali na kolena pred kovčegom patrijarha Irineja

POLICIJA RASVETLILA KRVAVI ZLOČIN: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

OVO SU NOVE MERE: Obavezne maske i na OTVORENOM, kraće radno vreme, ali ne za sve!

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA: Srednja škola kreće sa ONLAJN nastavom!

NEDELJA SUVA I HLADNA: Ujutru magla i slab mraz

AP je razgovarao sa četvoricom vladinih i vojnih zvaničnika koji su potvrdili da je na muškarca pucano u subotu ujutru ispred vojnog kampa Baba Si na periferiji glavnog grada Uagadugua, nakon što je ignorisao upozorenje vojnika da se zaustavi. 

Muškarac je preminuo od posledica prostrelnih rana.

Vlada Burkine Faso je saopštila da će kasnije objaviti saopštenje o njegovoj smrti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter