Izvor: Kurir.rs
30.10.2020 u 10:17
0

ORBAN OSTAJE DOSLEDAN SVOJIM STAVOVIMA: Ne smemo migrantima dozvoliti ulazak!

Komentarišući teroristički napad u Nici, mađarski premijer Viktor Orban je rekao da Afrikanci treba da imaju budućnost u Africi.

On je dodao da zemlja koja ne želi da doživi nešto poput onoga što se dogodilo u četvrtak u Francuskoj mora da zabrani ulaz migrantima.

OVO MORATE ZNATI

OGROMNA TUGA! PREMINUO AMFILOHIJE: Mitropolija potvrdila

AMBASADORKA SAD U PODGORICI JASNA: Bezbednosni sektor da vodi prozapadni kadar

UŽIVO! PREDSEDNIK SRBIJE PRISUSTVUJE OTVARANJU ŠOPING MOLA: TRŽNI CENTAR JEDINSTVEN U REGIONU! (FOTO, VIDEO)

MONSTRUM IZ NICE RODOM IZ TUNISA: Presvukao se na stanici, pa krenuo u pokolj u katedrali (VIDEO)

VELIKI PAD TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas čeka u narednom periodu

„Ukoliko ne želimo da vidimo slučajeve kao što je ovaj u Nici, ne smemo da dozvolimo ulazak migrantima. Osim nekolicine koja je već tu, mi ne želimo nove ulaske, posebno ne (ilegalnih) migranata“, rekao je mađarski premijer.

Mađarska vlada ne sme da dozvoli Briselu da joj nametne pravila pod kojima bi trebalo da dozvoli ulazak ljudima koje ne želimo da vidimo, a da onda idemo na sahrane, istakao je Orban.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter