Izvor: Tanjug
28.10.2020 u 20:48
0

MAKRON POTVRDIO: Od petka cela Francuska u KARANTINU!

U Francuskoj će od petka, 30. oktobra, ponovo biti uveden karantin na nacionalnom nivou u pokušaju da se obuzda epidemija Kovida-19, koja ponovo preti da izbegne kontroli, saopštio je večeras francuski predsednik Emanuel Makron.

OVO MORATE ZNATI

SKUPŠTINA SRBIJE IZABRALA NOVU VLADU!

BAJDEN GLASAO! Evo na koji način su to uradili on i supruga!

FRANCUSKA OPET UVODI KARANTIN! Potpuna zabrana kretanja

RASTURANJE! Jermenska PVO uništila danas azerbejdžansku „LETEĆU SMRT“! (VIDEO)

On je dodao da je planirano da nove mere budu na snazi do 1. decembra kako bi se sprečilo eksponencijalno širenje korona virusa.

Kako je objasnio, mere karantina podrazumevaju da ljudi moraju da ostanu u svojim domovima, osim ukoliko moraju da kupe osnovne proizvode, potraže medicinsku pomoć ili koriste mogućnost da vežbaju sat vremena dnevno, prenosi Rojters.

Makron je naveo da će građanima i dalje biti dozvoljeno da idu na posao, ukoliko poslodavci smatraju da je nemoguće da rade od kuće.

PROČITAJTE JOŠ

DRAGAN BLAGOJEVIĆ ZA HAPPY TV: Ovako izgleda Evropa okovana koronom! (VIDEO)

Predrag Kon o UVOĐENJU POLICIJSKOG ČASA! Evo za koje je sve HITNE MERE DOKTOR KON!

CRNI REKORD! SRBIJA U KANDŽAMA KORONE: Pozitivno više od 1.300 osoba

Rekao samo joj da mi VERUJE! HEROJI GRADILIŠTA o SPASAVANJU devojčice iz ZAPALJENOG STANA na Dorćolu!

On je kazao i da će, za razliku od karatina u martu, većina škola ostati otvorena.

Makron je rekao da će, ukoliko se za dve nedelje poboljša zdravstvena situacija, vlada razmotriti mogućnost da se ponovo otvore neke radnje koje ne prodaju robu od osnovnog značaja.

On je dodao da će mere biti ublažene kada broj slučajeva korona virusom na dnevnom nivou padne na oko 5.000 dnevno sa trenutnih 40.000, prenosi Rojters.

Makron je rekao da virus cirkuliše brzinom koju čak ni najpesimističnije prognoze nisu predviđale.

– Mi smo svi u istoj poziciji: preplavljeni drugim talasom koji znamo da će biti teži, smrtnonosniji od prvog – upozorio je Makron.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter