Izvor: Tanjug
29.09.2020 u 07:34
0

Danas sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Nagorno-Karabahu

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija održaće danas hitnu sednicu povodom sukoba u oblasti Nagorno-Karabah, javila je agencija Frans pres, pozivajući se na neimenovane diplomatske izvore.

PROČITAJTE JOŠ…

MAKRON UPUTIO PRETNJE: Rusija će snositi posledice!

DOBIO NOŽ U GRUDI: Dve žene uhapšene zbog pokušaja ubistva u Novom Sadu!

ZAVRŠILA U ZATVORU SA BEBOM: U Španiji uhapšena srpkinja (37) kao vođa narko bande!

HAOS U BOLNICI: Potukli se lekari, jer kolega nije hteo da „leči preko veze“?!

Diplomatski izvori su rekli da će sednica biti održana na zahtev evropskih zemalja, objavio je AFP na svom Tviter nalogu.

Borbe između azerbejdžanskih i jermenskih snaga u oblasti Nagorno-Karabah, u kojoj je većinsko jermensko stanovništvo i koja je proglasila otcepljenje od Azerbejdžana 1990-tih godina, traju već dva dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter