Izvor: Tanjug
27.09.2020 u 17:44
0

OGLASIO se Erdogan: Jermenija je PREPREKA MIRU u regionu!

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan smatra da je Jermenija prepreka miru i poručio da će Turska nastaviti da podržava Azerbejdžan u sukobu oko Nagorno Karabaha.

Erdogan je danas na Tviteru pozvao Jermene da ustanu protiv lidera koji ih, kako kaže, „vuku u katastrofu“ i najavio da će se solidarnost Ankare sa Bakuom nastaviti.

Jeremenija, koja je ponovo napala Azerbejdžan, pokazala je još jednom da je najveća pretnja miru u regionu- rekao je Erdogan.

SAZNAJTE I OVO…

Azerbejdžan proglasio RATNO STANJE, Jermenija najavila korak posle kog bi bilo TEŠKO IZBEĆI OPŠTI RAT!

U SUKOB Jermenije i Azerbejdžana UMEŠAO SE NATO i uputio HITAN ZAHTEV!

DRAMA kod Kuršumlije: UHAPŠEN kosovski Albanac NAORUŽAN PUŠKOM i NOŽEM!

Požar na 11. spratu solitera na Novom Beogradu izazvala EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE NA TERASI (VIDEO)

On je dodao da je međunarodna reakcija na konflikt nedovoljna.

Turska poziva „ceo svet da stane uz Azerbejdžan u njegovoj borbi protiv invazije i brutalnosti“, naveo je turski predsednik, prenosi Rojters.

Jermenija i Azerbejdžan dugo su u sukobu zbog otcepljenog azerbajdžanskog većinski jermenskog regiona Nagorno-Karabaha, granični sukobi pojačali su se proteklih meseci, a jutros su eskalirali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter