Izvor: Tanjug
28.08.2020 u 08:00
0

RANIJE NEGO PLANIRANO: Ukrajina DANAS zatvara granice za strance!

Ukrajinska vlada odlučila je da već od danas, dan ranije nego što je planirala, zatvori granice za strane državljane usled pogoršane epidemiološke situacije.

ŠOKANTNA ODLUKA PRED SAM KRAJ: Ivanija IZLETELA kao FURIJA, neočekivan ODLAZAK poremetio REGION! (FOTO)

Granice će biti zatvorene od 28. avgusta, dan ranije nego šsto je to bilo planirano, saopšteno je iz ministarskog kabineta.

U Ukrajinu će ipak moći da uđu stranci ukoliko imaju karticu zdravstvenog osiguranje. To znači da će biti omogućen ulazak svima onima koji imaju dozvolu za rad, koji studiraju ili su u vojnoj službi u toj zemlji, a putnici u tranzitu, koji imaju odgovarajuća dokumenta, moraće da napuste zemlju u roku od dva dana.

U Ukrajini je u četvrtak registrovano više od 1.900 novoobolelih i skoro 50 preminulih.

OVO MORATE ZNATI

JEZIVA TRAGEDIJA NA PANČEVAČKOM PUTU: Mnogo krvi i stakla na mestu nesreće

Vladi Georgievu ZABRANJEN ULAZAK u Crnu Goru!

JEZIVA NESREĆA! KRENULI U ZORU DA BERU PEČURKE PA POGINULI: Mladić pod dejstvom alkohola izazvao nesreću

DONETA ODLUKA: Borisu Džonsonu zavisi budućnost od nje

SINIŠA MALI APELUJE: Javni poziv za hotelijere kreće sledeće nedelje

Prvi slučaj koronavirusa registrovan je u Ukrajini 3. marta. Ukupno je do sada zaraženo više od 112.000 ljudi, a preminulo je 2.403.

Svetska zdravstvena organizacija proglasila je 11.marta pandemiju novog korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter