Izvor: Tanjug
12.08.2020 u 11:26
0

BRITANIJA U RECESIJI: Vrtoglavi pad posle 11 godina!

Britanski bruto domaći proizvod potonuo je za rekordnih 20,4 posto u periodu april-jun, u vreme najoštrije primene mera zatvaranja, što je najveći pad koji je neka velika ekonomija ikada zabeležila.

OVO MORATE ZNATI

Srbija uvodi obavezan PCR test i karantin od 14 dana?

NESTALA DIVNA IZ NOVOG SADA! Izašla iz stana i od tada joj se GUBI svaki trag!

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku…

OSVETILA MU SE: Bila je PREVARENA i POVREĐENA, ljubavnice su dolazile, a onda je uzela stvar u svoje ruke!

Zvanični statistički podaci znače da je šesta najveća svetska ekonomija ušla u recesiju, jer je ovo drugi uzastopni kvartalni pad.

Jedino su u junu registrovani znaci oporavka ekonomske aktivnosti, kada je BDP porastao za 8,7 posto u odnosu na maj, saopštila je Kancelarija za nacionalnu statistiku.

– Recesiju je izazvala pandemija korona virusa koja je dovela do najvećeg pada kvartalnog BDP-a ikada – izjavio je DŽonatan Atou iz Kancelarije za nacionalnu statistiku.

Ekonomija je, kaže, počela da se oporalja u junu, ali je junski rast za jednu šestinu ostao ispod nivoa u zabeleženog u februaru, pre izbijanja epidemije Kovid-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter