Izvor: Blic.rs
04.08.2020 u 21:42
0

Eksplozija u Bejrutu ZATRESLA Kipar! (VIDEO)

Eksplozija koja se danas dogodila u Bejrutu čula se i na 240 kilometara udaljenom Kipru. O tome su za „Gardijan“ svedočili građani tog mediteranskog ostrva.

– Svi na Kipru su to osetili – rekao je stanovnik tog ostrva koji se predstavio kao Džordž.

– Vrata su se tresla u mojoj kući. U Larnaci su to čuli i osetili… Bilo je tako glasno da smo mislili da se desilo ovde – kaže on.

Pojedini mediji preneli su i da je oblak dima, koji je u trenutku eksplozije ličio na nuklearnu pečurku, stigao i dop Damaska u Siriji.

OVO MORATE ZNATI

Nevreme stiglo u Srbiju, kod Odžaka i Sombora već PADA GRAD

SNIMCI IZ BEJRUTA LEDE KRV U ŽILAMA: Čitav grad u rasulu, a niko ne zna šta se dešava (VIDEO)

OPASNOST! Srpskim putevima vreba DRUMSKA MAFIJA! (FOTO)

PRAVA DRAMA U BORU: Izbio požar u porodičnom domaćistvu, vlasnik zadobio OPEKOTINE! (FOTO)

NOVI KORONA PRESEK: Preminulo sedam osoba!

Prema poslednjim informacijama koje je saopštio tamošnji ministar zdravlja, broj poginulih je 30, a povređenih je više od 3.000, ali se očekuje da će taj broj biti veći tokom večeri.

Lokalni crveni krst objavio je da je „na stotine ljudi povređeno“. Bolnice su toliko pune da lekari povređene zbrinjavaju i na parkingu, piše „Gardijan“.

Eksplozija se dogodila danas oko 18 časova po lokalnom vremenu, a uzrok nije poznat. 




PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter