Izvor: telegraf
03.06.2020 u 18:21
0

KOPIRAO TRAMPOVE TVITOVE! Tviter mu suspendovao nalog zbog „glorifikovanja nasilja“!

Jedan korisnik Tvitera je 68 sati na svom profilu objavljivao direktne kopije tvitova predsednika SAD Donalda Trampa. Nakon tri dana, ta društvena mreža mu je suspendovala nalog zbog kršenja uslova korišćenja.

Prva stvar koja je napisana na profilu @SuspendThePres bila je „Ovaj nalog će tvitovati sve što napiše predsednik. Hajde da vidimo da li će biti suspendovan zbog kršenja pravila“.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Od 29. maja je počeo da kopira i objavljuje Trampove tvitove, inspirisan predsednikovom najavom izvršne uredbe koja bi ograničila zaštitu društvenih mreža, prenosi Al Džazira Balkans.

Tvit koji je izazvao suspenziju bila je identična kopija Trampove objave u kojoj kaže da „kad počne pljačka, počinje pucnjava“, koju je predsednik objavio 28. maja i kojom je zapretio nasiljem protiv demonstranata koji su izašli na ulice zbog policijskog nasilja. Ovo je ujedno bila i prva objava u eksperimentu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter