15°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: HappyBSC

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA - NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

Hiljade i hiljade demonstranata širom Amerike uvode zemlju u potpunu anarhiju u kojoj policija dosad neviđenom brutalnošću pokušava da ovlada demonstrantima.

Od 26. maja kako traju demonstracije širom SAD-a, demonstranti su sve ogorčeniji, a nasilje je u stostrukom porastu. Sve je počelo ubistvom američkog crnca Flojda što je izazvalo veliki talas protesta u svim državama.

Snimci pljačke radnji, masovnih tuča, krađa, provala i paljenja zaprepastili su svet. Policija na sve to reaguje na najbrutalniji mogući način, pokušavaju uvesti red pendrecima, suzavcima i gumenim mecima, a često i obračunavajući se tučom sa demonstrantima.

Kako pišu tamošnji mediji, ovakvi protesti nisu viđeni još od vremena Martina Lutera Kinga.

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

Derek Čouvin, policajac, optužen je za ubistvo četrdesetšestogodišnjeg Flojda nakon što je izašlo na videlo da mu je klečeo na vratu uprkos tome što je Flojd govorio da ne može disati. U znak protesta na ovu brutalnost demonstracije se sada održavaju upravo pod tim sloganom - Ne mogu disati.

Tramp se još nije oglasio javno, ali je na Tviteru demonstrante nazvao "nasilnicima". Pozvao je i guvernere američkih saveznih država da se čvrsto odupru demonstracijama a najavio je i da će vojsku izvesti na ulice.

Amerika, nekada najmoćnija država sveta, suočava se sa sopstvenom nemoći nakon što bi se ovog vikenda, posle dva meseca restriktivnim mera koje su šokirale i povukle na dno stanovništvo tamošnjih država, trebali otvorti Vašington i drugi gradovi. U Americi je dosad preko 104 000 građana preminulo usled pandemije koronavirusa, a ukidanje radnih mesta i zatvaranje ekonomije dodatno je osiromašilo najugroženije slojeve stanovništva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (2)

deda mrsoje

Velika igra nameštena igra trampu. Satanisti i globalisti žele da ga se reše, jer je on jedini u americi krenuo u obračun sa njima

Dejan

Sve se ovo dugo predvijdjalo u spotovima, igricama i filmovima: Zombi apokalipsa!


Ostavite komentar

Povezane vesti