19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

Amerika gori!

Smrt Džorda FLojda, Afroamerikanca kako se to popularno u Americi kaže, odnosno crnca, izazvala je nemire kakve Sjedinjene Američke Države ne pamte godinama! 

Preko 40 gradova u Americi uvelo je policijski čas,  a u čak dvadeset i šet saveznih država podignute su snage Nacionalne garde kao i u distriktu Kolumbija, gde se nalazi Vašington, glavni grad SAD-a. Losanđeleski okrug proglasio je vanredno stanje. Donald Tramp je sa porodicom noćas nakratko bio sklonjen u zaštitni bunker nakon što je izbio požar u jednoj crkvoj koja je najbliža Beloj kući. 

Brutalnost policije je uzela maha iako u pojedinim gradovima, kao u Njujorku, policija staje u stranu demonstranata i solidariše se sa njima.  Kako raste brutalnost policije, tako raste i nasilje i huliganski ispadi kao i velike pljačke širom Amerike od strane onih koji su se ubacili u demonstrante i koriste priliku. Više od 4000 ljudi dosad je uhapšeno.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

ŠEF BOLNICE U MILANU: Virus slabi, klinički više ne postoji u Italiji!

A kako izgleda brutalna američka policija dok pokušava da uguši demonstracije pogledajte na ekskluzivnim snimcima iz SAD-a! 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar