13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Filipinski predsednik: Pucajte na svakog ko pravi problem tokom karantina!

Predsednik Filipina Rodrigo Duterte upozorio je građane da će narediti policiji i vojsci da ubiju svakoga "ko stvara nevolje" tokom karantina koji predstavlja preventivnu meru za zaustavljanje širenja korona virusa.

- Neka ovo svima bude upozorenje - slušajte vladu, sada je najvažnije da u zemlji vlada red, rekao je Duterte u sinoćnjem obraćanju naciji koje je emitovano na televiziji, prenose svetski mediji.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

- Nemojte pokušavati da povredite zdravstvene radnike, lekare... jer je to ozbiljan zločin, naglasio je Duterte i ozbiljno upozorio Filipince: "Moja naredba policiji i vojsci je da ako iko bude stvarao nevolje, a vaši životi su ugroženi: pucajte u njih!.

U ovoj zemlji prijavljeno je 2.311 slučajeva zaraze, umrlo je skoro 100 ljudi, a, kako navode mediji, građani se okupljaju i ne poštuju izrečene mere zabrane kretanja zato što su gladni. Oni koji protestuju širom fFilipina kažu da je to zato što nemaju posao, novac, nemaju šta da jedu, a država im ne obezbeđuje osnovne namirnice kako bi mogli da prežive.

PROČITAJTE JOŠ

OVO JE RAČUN GRADA BEOGRADA ZA DONACIJE KAO POMOĆ PROTIV KOVID-19!

RUSKI TAJKUNI IZGUBILI 33 MILIJARDE DOLARA ZBOG KORONE

KAKO SE ŠIRI KORONAVIRUS? TO SAD ZNA SVAKO - VRLO LAKO! (VIDEO)

Njujork: 43.000 zaraženih, intezivne nege prepune mladih ljudi

ITALIJA: ROBOTI POMAŽU LEKARIMA!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar