Izvor:
13.05.2016 u 20:13
0

Veliki požar na NAJVEĆEM AUTO-OTPADU U EVROPI (FOTO)

Veliki požar razbuhtao se na otpadu za auto-gume u predgrađu Madrida i izazvao je gust oblak dima koji se vidi sa 30 kilometara. Deset ekipa vatrogasaca već duže od 10 sati bezuspešno gase požar u opštini Sesenja, na južnom rubu Madrida.

Vlasti sumnjaju da je neko pre zore podmetnuo požar na otpadu za auto-gume, koji se smatra najvećim u Evropi, rekao je gradonačelnik Sesenje Karlos Velaskez.

El Pais je naveo da je na otpadu 100.000 tona korišćenih guma za vozila.

Stanovnicima u nekoliko delova Sesenja naređeno je da ostanu u kućama, nastava je otkazana u jednoj školi, a putnicima na dva obližnja auto-puta se savetuje da ne otvaraju prozore vozila.

pozar

dim

Madrid

Izvor:Beta
Foto:Twitter/CTV Vindsor/IBTimesUK/AFP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter