Izvor:
12.12.2019 u 09:45
0

UDARNA VEST! Uzbuna u Nemačkoj amabasadi, Rusija napravila radikalan potez!

Rusija je proglasila za personae non gratae dvojicu diplomata nemačke ambasade!

Moskva je odlučila da protera dvojicu nemačkih diplomata koji rade u ambasadi u Rusiji! Oni će moracti da napuste Rusku Federaciju u narednih sedam dana.

GORI PONOS RUSKE MORNARICE: Zapalio se "Admiral Kuznjecov"

Ministarstvo spoljnih poslova Ruske Federacije izdalo je ovo saopštenje zbog slučaja ubistva u Berlinu.

Kako prenosi Russia Today, ova odluka usledila je samo nedelju dana nakon što je nemačko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo da je proteralo dvoje ruskih diplomata, a nakon što je Tužilaštvo objavilo da sumnjaju u umešanost Moskve u ubistvo jednog državljanina Gruzije u Berlinu.

Portparol Kremlja odbacio je, tada, kao potpuno neosnovane sumnje da Rusija ima neke veze sa ubistvom državljana Gruzije u Berlinu.

Izvor: Alo.rs
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter