Izvor:
28.11.2019 u 21:41
0

VOLSWAGEN NAPRAVIO NOVI IZUM: Ovako izgleda BUBA NA DVA TOČKA! (FOTO)

Volkswagen je ove godine naveo da nakon 80 godina proizvodnje, "buba" više neće ulaziti u fabriku, ali evo kako je jedan mladić redizajnirao svoj stari automobil.

Poznata "buba" verovatno je jedan od najznačajnijih automobila u istoriji. Virtuelno je veoma upadljiv i dolazi u veoma neobičnim bojama. Ovaj automobil postao je klasa za sebe i danas ga mnogi rado koriste. Doduše, ređe za voznju, više za druge "eksperimente".

Volkswagen je ove godine naveo da nakon 80 godina proizvodnje, "buba" više neće ulaziti u fabriku, ali evo kako je jedan muškarac redizajnirao svoje stare automobile.

Brent Volter je nedavno isprobao kako bi izgledalo kada bi od starih "buba" probao da napravi skutere. U tome je uspeo.

Naime, on je skinuo delove sa automobila, prefarbao ih u svetlo zeleno i plavo i ovu "skalameriju" nazvao Volspod.

Želeo sam skuter sa kojim bih išao na VW događaje. Ovi blatobrani su ostali od izgradnje mog automobila. Takođe, hteo sam da vežbam zavarivanje tankih ploča lima – rekao je on.

Volter je dokumentovao proizvodnju skutera od prvog dana na svom Instagram nalogu.

"Buba" je prvobitno građena kao "narodni automobil", na šta je na odgovarajući način, nagoveštavalo i samo ime. To je trebalo da bude jeftin i praktičan automobil za nove puteve koji su se pojavili širom Nemačke. Automobil je prvi šut dizajniran sredinom tridesetih, a dostupan je 1938. godine, ali nije bio komercijalni hit do kraja četrdesetih godina prošlog veka.

telegraf.rs
Foto: telegraf/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter