Izvor:
08.11.2019 u 17:31
0

NOVI RAT NA POMOLU? Severnokorejski diplomata poručio da je šansa za normalizaciju odnosa sa SAD sve manja!

Severnokorejski diplomata Džo Čol-su izjavio je da je šansa za normalizaciju odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama sve manja i dodao da Pjongjang očekuje od Vašingtona da preduzme neke korake u vezi sa tim.

Dali smo Sjedinjenim državama prilično vremena i čekamo odgovor do kraja godine, neki rezultat. Ali moram reći da se prozor za šansu svaki dan sve više zatvara", rekao je direktor odeljenja za severnu Ameriku u ministarstvu spoljnih poslova Severne Koreje – prenosi Rojters.

Američki predsednik Donald Tramp i severnokorejski lider Kim Džong Un saglasili su se u junu da ponovo pokrenu razgovore o denuklearizaciji koji su zastali posle neuspelog samita u Vijetnamu u februaru.

Izvor: Tanjug
Foto: Medium.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter