Izvor:
16.09.2019 u 20:49
0

ESPER PORUČIO: Napadi na saudijska naftna postrojenja „bez presedana“!

Američki ministar odbrane Mark Esper izjavio je danas da su nedavni napadi na saudijska naftna postrojenja, za koje SAD optužuju Iran, "bez presedana".

Pored toga, on je istakao da SAD sa saveznicima rade na odbrani međunarodnog poretka zasnovanog na zakonima koje Teheran "potkopava".

Esper je na Tviteru napisao da je u Beloj kući održan sastanak na kojem su predstavnici Ministarstva odbrane i drugi zvaničnici obavestili predsednika Donalda Trampa o situaciji.

Esper je dodao da je tokom vikenda razgovarao sa saudijskim prestolonaslednikom Mohamedom bin Salmanom i iračkim ministrom odbrane Kaledom al Obaidijem.

Izvor: B92
Foto: Mark Esper/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter