Izvor:
08.05.2016 u 21:09
0

BEZ PODRŠKE STRANKE: Tramp smatra da će biti PREDSEDNIK iako nema jedinstva

Pretendent za kandidata republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp rekao je da može da pobedi na predsedničkim izborima i bez ujedinjene podrške te stranke.

On je u intervjuu za Ej-Bi-Si njuz istakao da će više miliona demokrata glasati za njega i da će, kako je naglasio, pridobiti pristalice demokratskog pretendenta za nominaciju za predsednika Barnija Sandersa.

Tramp je rekao da Republikanska partija ne mora da bude ujedinjena u davanju podrške njegovoj kandidaturi za predsednika, jer je, kako je naveo, "veoma drugačiji od možda svih prethodnih kandidata za tu funkciju".

Mislim da bi bolje bilo da je ujedinjena, bilo bi nečeg dobrog u tome, ali ne mislim da, zapravo, mora da bude jedinstvena u tradicionalnom smislu – poručio je Tramp.

Veliki broj republikanca, među kojima su i bivši guverner Floride Džeb Buš, senator iz Južne Karoline Lindzi Grejam i pretendent na nominaciju za kandidaturu za predsednika Republikanske stranke 2012. godine Mit Romni, rekao je da neće glasati za Trampa, navodi Ej-Bi-Si njuz.

Tanjug
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter