MRAČNA STRANA MELANIJINOG ŽIVOTA: Napustila je svoju zemlju i nikad se više nije vratila tamo, evo zbog čega! (FOTO)

 

Melanija Tramp je više od 20 godina provela u Sloveniji u malom gradu, Sevnica

Davne 1992. godine Melanija Tramp, prva dama Amerike, spakovala je kofere, napustila Sloveniju i otišla u najveće modne centre u svetu

Analitičari tvrde da će doći vreme kad će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već ulepšana za javnost

Davne 1992. godine Melanija Tramp, prva dama Amerike, spakovala je kofere, napustila Sloveniju i otišla u najveće modne centre u svetu kako bi napravila karijeru. Izgleda da je Melanija odlučila da povuče crtu i da se nikad više ne vrati u svoj rodni kraj, ali niko ne zna zašto.

Melanija Tramp je više od 20 godina provela u Sloveniji u malom gradu, Sevnica, koji broji oko 5.000 ljudi. Iako je ovde odrasla, iako je ovo zemlja u kojoj se rodila, ona ne želi da daje intervjue za medije u Sloveniji.

Kontkatirani su  ljudi koje su u toku života bili u kontaku sa Melanijom kako bi proverili zašto se Melanija nikad nije vratila u svoju rodnu zemlju i zašto ne želi da priča o životu koji je imala tamo.

Bojan Požar, tvrdi da prva dama krije nešto što može biti loše po njenu karijeru i da je to jedan od razloga zašto ne želi da poseti Sloveniju.

- Stalno se hvali kako govori više jezika. Slovenački nikad nije progovorila u javnosti, pa čak ni kad se susretne sa svojim zemljacima - tvrdi Požar.

Bojan Požar se pozabavio životom Melanije Tramp i razgovarao je sa muškarcima koji su tvrdili da su imali neke veze sa njom, ali nijedan od njih nije otkrio ništa posebno, pa se autor zapitao - da li je neko od njih govorio istinu. Trampova supruga je demantovala da je imala bilo kakave veze sa muškarcima sa kojima su je mediji dovodili u vezu.

Sa druge strane Sandi Gorisek koji se takođe bavio životom Melanije Tramp tvrdi da njen odlazak iz Slovenije nije iznenađenje jer je ona želela da pobegne iz sive post-socijalističke zemlje.

Analitičari tvrde da će doći vreme kad će Melanija sigurno napisati knjigu o svom životu, ali svi sumnjaju da će biti istinita priča, već ulepšana za javnost.

Sumnja se da je nešto njena porodica nešto učinila što ona ne želi da se sazna. Ovo je samo jedna od teorija, možda je Melanija čista kao suza.

Njena zemlja je jako ponosna na nju, iako ih nije odavno posetila, ali oni se nadaju da će u njoj proraditi nostalgija i da će im se vratiti.

 

 

 

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Me Mreza

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro