Izvor:
23.05.2019 u 11:52
0

ZAVRŠENA OBDUKCIJA MAJKE I NJENIH BLIZNAKINJA: Na telima nema tragova nasilja, uzrok smrti je potresan!

Obdukcija tela majke i dve bliznakinje srpskog porekla, koja su početkom nedelje pronađene u njihovom stanu u Beču, pokazala je da su one umrle od gladi, saopšteno je danas.

Portparol policije Patrik Majerhofer rekao je da se posle obdukcije pronađenih tela tri žene, prema aktuelnom stanju istrage, može poći od toga da su one umrle od gladi.

Procenjeno je dalje da su žene umrle između kraja marta i početka aprila, a pronađene su tek početkom ove nedelje.

Prva toksikološka istraga nije pokazala tragove trovanja. Detaljna analiza biće sprovedena narednih nedelja – rekao je Majerhofer i dodao da su žene živele izolovano i da u stanu nije pronađena nikakva namirnica.

Jedna prijateljica porodice alarmirala je policiju, tvrdeći da se njenoj prijateljici nešto dogodilo jer je dugo nije videla.

Pošto su razvalili vrata, policajci naišli u predsoblju na leš Vesne M. (45), a u dnevnom boravku pronašli su njene dve ćerke bliznakinje (18), koje su ležale mrtve na kauču.

Iako nema tragova nasilja na telima žena, policija je pokrenula istragu I u smeru nasilne smrti. Ne može se isključiti mogućnost da je neko izvršio nasilje nad njima, pošto porodica nije nepoznata vlastima.

Majka i njene ćerke tri puta su bežale od nasilnog supruga, odnosno oca, u Žensku kuću.

Tek potom je došlo do razvoda i muž se odselio, a Vesna M. ostala je sama sa ćerkama.

Procenjuje se da je ona imala probleme sa ulogom samohrane majke i negovanja hendikepiranih ćerki.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter