Izvor:
23.05.2019 u 11:16
0

NOVI DETALJI SMRTI SRPKINJA U BEČU: Leševi su duže vremena ležali u stanu i već su propadali!

Porodica je bila poznata kancelariji za socijalnu zaštitu mladih. Poslednji kontakt sa majkom i njenim kćerima od strane vlasti bio je u martu 2017. godine – rekla je Andrea Frimel iz kancelarije za socijalnu zaštitu mladih.

Od 2013.godine ova porodica je na spisku za socijalnu pomoć, kako se navodi u austrijskom medijima.

Prema navodima policije, nije bilo znakova nasilnog upada u stan, niti tragovi nasilja u samim prostorijama za stanovanje, dok su u stanu prijavljene samo 45-godišnja majka i njene kćerke bliznakinje.

Njih tri nisu imale očigledne povrede. Obdukcija bi trebalo da razjasni uzrok smrti, to treba da se uradi danas ili sutra, u četvrtak.

Prirodna smrt nije isključena – rekao je portparol policije Patrik Majerhofer.

Nedavno je postojala sumnja zanemarivanja, zbog čega je procenu rizika obavila Kancelarija za socijalnu zaštitu mladih. Međutim, to se ne može potvrditi, zbog čega je pre više od dve godine završen kontakt sa kancelarijom za socijalnu pomoć.

Njih tri pronađene mrtve u utorak ujutro u zgradi Verndlgase. Prijateljica je kontaktirala policiju.

Bila je zabrinuta, jer se neko vreme nije čula sa porodicom – javio se Majerhofer.

Leševi su možda duže ležali u stanu i već su propadali.

Izvor: Srbija danas
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter