Izvor:
24.04.2019 u 08:35
0

RUSKI MINISTAR ODBRANE: Moskva će odgovoriti na korake koje NATO preduzima u blizini ruske granice!

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je da će Moskva preduzeti mere kako bi odgovorila na korake koje NATO preduzima u blizini ruske granice.

Uveravam vas da ćemo preduzeti pravovremene mere, koje ne moraju da budu simetrične sa koracima NATO – rekao je Šojgu.

Prema njegovim rečima, u politici Alijanse je dominantno predstavljanje Rusije kao najveće pretnje po Zapad, po principu: "verujem u ono što sam izmislio", što znači da su izmislili rusku pretnja kojom plaše sami sebe.

Šojgu je objasnio da u međuvremenu NATO preduzima praktične korake, kao što su razvijanje vojne infrastrukture u blizini granice sa Rusijom, ili pojačana aktivnost Alijanse na Crnom i Baltičkom moru.

On je dodao da takvi koraci dovode do rasta tenzija, i zahtevaju adekvatan odgovor Rusije.

Izvor: Tanjug
Foto: Sergej Šojgu/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter