Izvor:
28.07.2016 u 02:16
0

VELIKO NEVREME KOD KOMŠIJA: Grad, kiša i snažni vetar ostavili SARAJEVO BEZ STRUJE (VIDEO)

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine večeras je zabeleženo veliko nevreme praćeno snažnim vetrom, kišom i gradom, što je izazvalo obustavljanje tramvajskog saobraćaja. Snažno nevreme je u većem delu Sarajeva izazvalo i nestanak struje, a najintenzivnije je bilo u centru grada, prenosi portal Klix.ba.

Tramvajski saobraćaj je obustavljen radi bezbednosti građana.

U pitanju je standardna procedura, tramvaji se obustavljaju usled nevremena budući da vetar nanosi granje i smeće na šine, tako da je vožnja otežana – potvrdili su u gradskom saobraćajnom preduzeću, navodeći da će po smirivaju nevremena saobraćaj ponovo biti uspostavljen.

U pojedinim delovima grada je otežan saobraćaj zbog vode na ulicama, prenosi Klix.ba.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Klix TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter