Izvor:
23.07.2016 u 19:31
0

POŽAR BESNI HRVATSKOM: Angažovana sva raspoloživa sredstva!

Vazdušne snage Protivpožarnih namenski organizovanih snaga hrvatske vojske danas su angažovane u gašenju tri požara.

Hina prenosi da je hrvatsko Ministarstvo odbrane saopštilo da su nakon gašenja požara na ostrvu Pagu dve letelice preusmerene na novo područje na kojem je izbio požar u Gaćelezima u Šibensko-kninskoj županiji, gde su potom upućene i dodatne snage u vidu dva kanadera CL-415. Jedna od protipožarnih letelica gasila je požar u Visočanama u opštini Poličnik u Zadarskoj županiji.

Od početka ovogodišnje protivpožarne sezone 20. juna vazdušne snage hrvatske vojske učestvovale su u gašenju požara na 27 mesta, deset u Šibensko-kninskoj, po sedam u Dubrovačko-neretvanskoj i Zadarskoj, kao i tri u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/EEmerson14

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter