Izvor: Blic.rs
27.10.2020 u 20:26
0

PACIJENTI KIVNI! U bolnicu stigla dva respiratora, OBA NEISPRAVNA

Neispravna oba respiratora koja su jutros dopremljena u ovu zdravstvenu ustanovu.

Za jedan je odmah ustanovljeno da nije ispravan, zbog čega je vraćen, dok je drugi atestiran, međutim, pokazalo se da ni on nije ispravan, pojasnila je Kamenica, piše Klix.

– Danas su dopremljeni respiratori i serviseri koji su došli sa predstavnicima Federalne uprave civilne zaštite su ih odmah postavili. Međutim, tada je primećeno da je jedan od njih neispravan i on je odmah vraćen. Iz civilne zaštite su nam rekli da će narednih dana neispravan uređaj biti zamenjen drugim, kojeg ćemo instalirati i koji će takođe biti atestiran od nadležne agencije, kako bi se dobio serfikat za upotrebu. Dok se ne dobije serifikat respiratori ne mogu biti korišteni – istakla je Kamenica.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

ALARMANTNO! EPIDEMIOLOG KON UPOZORAVA: VANREDNO STANJE jedino što može da nas spasi!

KRVAVI PIR U ČAČKU! BRAT NA BRATA: Krvnički ubio rođenog

SINIŠA MALI O POKRENUTOJ PETICIJI: Spremni smo da menjamo neke zakone,ali porez mora da se plati

DAČIĆ: Čekam da mi se predstavnici Evropskog parlamenta obrate radi dijaloga vlasti i opozicije

Podsećamo, Federalna uprava civilne zaštite je putem firme Srebrena malina nabavila 100 respiratora koji su plaćeni više od pet miliona evra.

Zbog sumnjive nabavke tužioci su otvorili predmet u ovom slučaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter