Izvor: Tanjug
27.09.2020 u 20:26
0

OTVARAJU SE GRANICE NA ZAPADNOM BALKANU Severna Makedonija najavila ulazak u zemlje regiona BEZ PCR TESTA

Ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče najavio je danas mogućnost da se u regionu u jednom trenutku otvore granice sa ujednačenom politikom i bez PCR testova na korona virus, javlja MIA.

SAZNAJTE I OVO…

„NIJE IZDRŽALA“ TUGA U NIŠU: Preminula DEVOJČICA iz Obreža koju je rođak udario automobilom

U STANU NA NOVOM BEOGRADU KOJI JE GOREO ŽIVI PORODICA SA DECOM: Kuljao OBLAK crnog dima, nesreća IZBEGNUTA spletom OVIH okolnosti!

POTRESNA ISPOVEST majke nastradalog pilota: Stalno smo ŽIVELI U STRAHU, obistinilo se NAJGORE!

PUTEVI SRBIJE: Zatvoren saobraćaj na petlji Umčari

„Ideja je da se otvore granice bez PCR testova“, izjavio je FIlipče odgovarajući na pitanje da li će makedonski građani moći da se kreću u regionu.

Zemlje članice EU imaju samo preporuku, objašnjava Filipče, i dodaje da nemaju generalnu politiku po ovom pitanju, te da u tom smislu države u regionu imaju slobodu da odlučuju kakav će biti režim na granicama.

Filipče izražava nadu da će uskoro razmeniti sve informacije između država u regionu, te da će se na osnovu toga i tačne epidemiološke situacije na Zapadnom Balkanu, uključujući Grčku i Bugarsku, doneti zajednički stav.

„Komunikacija se bazira na tome da preventivne mere moraju da se poštuju“, zaključio je Filipče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter