12°C

Beograd

Photo: Instagram

Izvor: Alo

MILO NE PRESTAJE: Nova ODLUKA Crne Gore u vezi sa Srbijom!

Crna Gora nastavlja sa sramotnim postupanjem prema Srbiji, jer je i nakon nove objave zemalja čijim je državljanima dozvoljen ulazak, opet izostavljena naša.

Nacionalno koordinaciono telo je odlučilo da otvori granice za državljane Azerbejdžana, Belorusije, Kanade, Rusije, Ukrajine i Zimbabvea i to već od sutra.

Nacionalno kordinaciono telo (NKT), koje je u Crnoj Gori zaduženo za donošenje odluka vezanih za restriktivne mere, nedavno je odškrinulo vrata Crne Gore za srpske građane, ali isključivo one sa dubljim džepom koji mogu da doputuju privatnim avionima i sa dokazom o negativnom nalazu na PCR testu ne stariji od 72 sata.

OVO MORATE ZNATI

JEZIVA TRAGEDIJA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU: Deca gledala ubistvo

ISPOVEST SMILJE TIŠME (91), PREŽIVELE IZ JASONOVCA: Spavali smo na mokroj travi i gledali KLANJA!

PRIZNANJE: Hrvat otkrio da su ubijani nedužni Srbi civili

EKSKLUZIVNO! AMBASADOR SAD NA HAPPY TV: Priznajem, ovo je cilj Amerike u Srbiji!

Na zelenoj listi Crne Gore nalaze se: Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Irska, Italija, Kipar, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Malta, Nemačka, Poljska, Portugal, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska, Alžir, Andora, Azerbejdžan, Barbados, Belorusija, Brunej, Fidži, Filipini, Gruzija, Indonezija, Island, Jamajka, Japan, Jordan, Južna Koreja, Kambodža, Kanada, Kina, Kuba, Lihtenštajn, Madagaskar, Malezija, Maroko, Mauricijus, Mongolija, Mozambik, Nikaragva, Norveška, Novi Zeland, Papua Nova Gvineja, Paragvaj, Rusija, Senegal, Švajcarska, Tadžikistan, Tajland, Trinidad i Tobago, Tunis, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Urugvaj, Uzbekistan, Vijetnam, Zambija i Zimbabve.

Na žutoj listi su Albanija, Australija, Bosna i Hercegovina, Izrael, Kosovo, Liban, Sejšeli i Singapur. što znači da u Crnu Goru mogu ući ukoliko imaju negativan test na korona virus.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti