Izvor: tanjug
15.07.2020 u 21:04
0

CRNA GORA STAVLJA PODGORICU U BLOKADU! Stiuacija sa Covid-19 nije sjajna!

Ukoliko se ovakav trend širenja korona virusa nastavi, nije daleko dan kada ćemo morati da zatvorimo Podgoricu i da se vratimo na onaj režim od pre par meseci, a mislim da niko od nas to ne želi, upozorio je danas gradonačelnik Podgorice i član Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) Ivan Vuković.

PROČITAJTE I OVO

Kosovo PRVO u Evropi po BROJU NOVOZARAŽENIH korona virusom!

Moguće UVOĐENJE POLICIJSKOG ČASA! Situacija u Srbiji „TEŠKA I KOMPLEKSNA!

SASTANAK U BRISELU Prvi korak, cilj konačno rešenje

OGLASILA SE SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA: Ovo su ključni načini na koji se Kovid-19 prenosi

SJAJNE VESTI! Vakcina razvijena u SAD izazvala imunološku reakciju

– Mi na današnji dan imamo 553 aktivna slucaja zaraze korona virusom u Podgorici. To je brojka koja je zastrašujuća, nad kojom svi moramo da se zamislimo i to je brojka koja mora predstavljati alarm – naglasio je Vuković.

Na današnjoj sednica Operativnog tima za zaštitu i spašavanje Glavnog grada, kojom je predsedavao Vuković, konstatovan je zabrinjavajući rast broja zaraženih, kao i nepoštovanje mera od strane jednog broja građana, što je uticalo na porast broja obolelih od korona virusa.

SAZNAJTE I OVO

Trik da vas obična maska štiti kao N95 (VIDEO)

FIJATOV RADNIK OTKRIO KORONA-ELIMINATOR!

Putin POTPISAO ZAKON kojim se stranica Miroslavljevog jevanđelja VRAĆA SRBIJI!

Komšije se na DIRLJIV način OPROSTILE od braće iz Čačka koji su UMRLI od KORONA virusa!

Kako se navodi, sve gradske službe, kao i do sada, daće svoj puni doprinos i sprovodiće propisno sve mere uz pojačanu kontrolu.

Vuković je apelovao da je poštovanje mera obaveza svih, kako bi se suzbilo širenje korona virusa, ali i sprečilo uvođenje restriktivnih mera kao što su zatvaranje Podgorice, ograničenje kretanja i zaustavljanje privrednih aktivnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter