13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

Crna Gora: 81 srpski državljanin otputovao danas avionom za Beograd

 Besplatnim letom crnogorske nacionalne aviokompanije Montenegro erlajns, danas je 81 državljanin Srbije otputovao sa aerodroma Podgorica u Beograd, a u povratku aviona iz Beograda u Crnu Goru su stigla 92 državljana Crne Gore.

Državni sekretar crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Pejanović, rekao je ispraćajući putnike za Beograd da Operativni štab svakodnevno radi na povratku građana Crne Gore iz inostranstva, uz istovremenu ponudu stranim zemljama za besplatan transport njihovih državljana.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović ocenio je da današnji let predstavlja primer solidarnosti i zahvalio se Operativnom štabu Vlade Crne Gore, i nadležnim institucijama što je na zahtev Srbije prihvatio da se humanitarnim letom evakuišu državljani Srbije koji su se našli na teritoriji Crne Gore.

Kako se navodi, svakom putniku na letu za Beograd na ispraćaju je poklonjena po jedna boca crnogorskog vina.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar