Izvor:
11.05.2016 u 22:49
0

Zbog PLJAČKE MIGRANTA 10 godina robije

Državljanin Mađarske osuđen je danas pred domaćim sudom na 10 godina robije, jer je prošle godine opljačkao četvoro migranata iz Avganistana.

Apelacioni sud potvrdio je provostepenu presudu prema kojoj je S.F. kriv, jer je od migranata uzeo novac, mobilne telefone i odeću ukupne vrednosti od 1.400 dolara.

Osuđeni je bio obećao Avganistancima da će da ih prebaciti sa stanice u obližnji prihvatni centar na zapadu zemlje, preneo je AP. On je, međutim, zajedno sa neidentifikovanim saučesnikom odvezao migrante izvan grada, u šumu, gde su im pretili nožem i primorali da im daju sve što su imali.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Cafe del Montenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter