Izvor:
11.12.2019 u 19:34
0

KOMŠIĆ I DŽAFEROVIĆ JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU: Bili su blizu mesta napada!

Ministarstvo odbrane BiH zvanično je saopštilo da se danas u jutarnjim satima desio napad u američkoj vojnoj bazi Bagram u Avganistanu, upravo na lokalitetu gde su se nalazili predsedavajući i član Predsedništva BiH, Željko Komšić i Šefik Džaferović, koji su posetili pripadnike Oružanih snaga BiH.

"Svi pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine koji su angažovani na izvršenju misije u bazi Bagram u Avganistanu, kao i članovi delegacije Bosne i Hercegovine koji su trenutno u poseti u ovoj zemlji, su dobro i zdravo", saopšteno je iz Ministarstva odbrane BiH.

Kako su naveli, "naši vojnici nastavljaju izvršenje zadataka, a bh. delegacija nastavlja aktivnosti planirane programom posete".

Komšic i Šefik Džaferović nalazili su se 200 metara od mesta jutrošnjeg napada na najveću američku vojnu bazu u Avganistanu ''''Bagram'''' u Kabulu.

Oni su se juče sreli sa predsednikom Avganistana Ašrafom Ganijem. Predsedavajuci PBiH Komšic i član Predsedništva BiH Džaferović dočekani su u predsedničkoj palati u Kabulu uz najviše državne počasti.

Predsednik Avganistana zahvalio je za učešće pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine u NATO misiji "Odlučna podrška" i za njihov doprinos koji daju u izgradnji mira i stabilizaciji Avganistana.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter