Izvor:
05.12.2019 u 20:58
0

ALARMANTNO STANJE KOD BIHAĆA: Migranti topili sneg da bi pili vodu!

Migranti u kampu Vučjak kod Bihaća i danas su odbili hranu i ogrev, a bilo je i napada na policiju, pri čemu se nadaju da će bojkot doneti rešenje, dodajući da je situacija u kampu napeta i nikad gora.

Dogodilo se ono čega su se svi pribojavali, upozoravali, alarmirali, a to je humanitarna kriza s katastrofalnim posledicama.

Temperatura je sve niža, tenzije sve više. Činjenica je da su u kampu ostali oni koji su primorani, koji su od silnih pokušaja prelaska u Hrvatsku ostali bez novca, telefona.

U kampu ponovo nije bilo pitke vode pa su se migranti s kanisterima u rukama uputili u obližnje Zavalje, ali komšije su zavrnule ventile da se cevi ne bi zaledile i popucale tako da su migranti topili snijeg i pili.

Migranti su od utorka odlučili da bojkotuju hranu i ogrev, a sve u nadi da će neko shvatiti da je vreme da se ovaj kamp raspusti. Temperatura na Vučjaku je već više dana ispod nule.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter