Izvor:
01.12.2019 u 21:01
0

VELIKI POŽAR NA HRVATSKOJ RIVIJERI: Izgoreo najstari restoran u MAKARSKOJ!

U Makarskoj je danas izbio veliki požar u kom je izgoreo restoran "Ivo", jedan od najstarijih u ovom hrvatskom gradu na Jadranu.

Neposredno pre izbijanja požara restoran je radio i u njemu je bilo gostiju i osoblja, ali, prema prvim informacijama, niko nije povređen, prenela je Hina.

Požar, koji je izbio oko 18 sati, gasilo je 40 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila. Oni su pola sata kasnije uspeli da ga obuzdaju i spreče dalje širenje.

Čim su dobili dojavu, vatrogasci su izašli na teren, ali se plamen vrlo brzo širio i zahvatio celi restoranski deo, dok kuhinja nije znatnije oštećena.

Požar je obuzdan oko 18,30 sati, sprečeno je širenje vatre na gornje spratove zgrade u kojoj se nalazio restoran Ivo.

Uzrok požara za sada nije poznat.

blic.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter