Izvor:
22.11.2019 u 21:39
0

SARAJEVO: Ugašen požar u tržnom centru! (FOTO)

POŽAR U TRŽNOM CENTRU: U toku evakuacija! (FOTO, VIDEO)

Požar koji je ranije večeras izbio u ugostiteljskom objektu tržnog centra BBI u Sarajevu ugašen je, a povređenih osoba nije bilo.

Uzrok večerašnjeg izbijanja požara je eksplozija neispravne plinske boce koja je dovela do širenje vatre, najvećim delom u letnjoj bašti objekta,

Na sreću, niko u požaru nije povređen. Brzom reakcijom osoblja kafe bara Kordoba svi posetioci objekta brzo su evakuisani, a brzo je usledila i evakucija posetilaca i radnika BBI centra.

Iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo potvrdili su da je požar uspešno ugašen.

"Tri vozila s našim ekipama izašla su na teren nakon dojave o požaru. Na mestu događaja zatekli smo letnju baštu u plamenu. Kroz nekoliko minuta uspeli smo da lokalizujemo i ugasimo požar", kazali su nam sarajevski vatrogasci.

Kolika materijalna šteta je pričinjena u kafe baru još nije poznato, ali u velikoj meri su zahvaceni i gornji spratovi, kao i fasada BBI centra.

Policija će na mestu događaja obaviti uviđaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter