Izvor:
18.11.2019 u 08:59
0

CRVENI METEOALARM U HRVATSKOJ Avioni nisu mogli da slete! Preti novi talas nepogoda! (FOTO)

Mediji su jutros objavili kako se na satelitskim snimcima može uočiti izražena oblačna linija koja će u nastavku dana zahvatiti celi Jadran uz pljuskove i grmljavinu. Oko 9 sati su objavili kako na moru zapadne Istre već ima munja.

Sredinom dana nevreme se premestilo na jug, a u popodnevnim satima stiglo je u Dalmaciju.

Ovako to izgleda u Zadru:

Područje Kaštela zahvatilo je grmljavinsko nevreme, zbog čega dva zrakoplova iz Zagreba nisu mogla sleteti na vazdušnu luku u Resniku, javljaju mediji.

Jedan je trebao sleteti u 15:50, a drugi u 16:14, no produžili su prema jugu. Jedan je avion sletio u Dubrovnik i čekaće se da se slovi nad splitskim aerodromom smire. U slučaju da se vreme ne poboljša putnici će za Split biti prebačeni autobusom.

Drugi avion, koji je takođe iz Zagreba stizao prema Splitu, produžio je prvo prema jugu, zatim se neko vreme okretao iznad Brača i Hvara, no oko 16.40 sati ponovo se uputio prema splitskom aerodromu gde će pokušati sleteti.

Most Antenal zbog vode zatvoren za promet:

Dubrovnik uoči nevremena:

Izvor: index.hr
Foto: index.hr/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter