Izvor:
13.11.2019 u 13:33
0

OLAKŠICE ZA DRŽAVLJANE BIH Nema više viza za Katar! (FOTO)

Državljanima BiH biće ukinute vize prilikom putovanja u Katar, dogovoreno je na današnjem sastanku ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića s premijerom Države Katar Abdulahom bin Naser bin Kalifa el-Tanijem, održanom u Dohi.

S premijerom El-Tanijem, koji je ujedno i ministar unutrašnjih poslova Katara, razgovarano je i o unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti. Dogovoreno je da se na osnovu postojećeg Sporazuma o policijskoj saradnji ti odnosi ubuduće intenziviraju.

Posebno je naglašena potreba razmene iskustava, koje će se realizovati kroz zajedničke obuke policijskih službenika BiH i Katara. S obzirom na to da je Katar domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine, dogovoreno je učešće policijskih službenika iz BiH u bezbednosnim pripremama ovog događaja i prenos iskustava u organizaciji i osiguranju velikih sportskih i drugih događaja.

Izvor: Blic
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter