CRNOGORSKO PRIMORJE SPREMNO ZA NOVU GODINU: Koncerti, bazari, klizališta...

 U Podgorici i gotovo svim primorskim gradovima ove godine će biti organizovan doček Nove godine na otvorenom, kao i višednevni program i koncerti poznatih izvođača iz regiona.

Osim u Podgorici, dočeci na otvorenom biće organizovani u Baru, Budvi, Tivtu, Kotoru i Herceg Novom.

Kako je saopšteno iz NTO organizacija dočeka Nove godine je nešto po čemu je Crna Gora već prepoznata kao lider u regionu i samim tim važan segment zimske turističke ponude.

- Iz godine u godinu imamo sve bogatiji program, u okviru kojeg na gradskim trgovima duž primorja i u glavnom gradu, kao i u hotelima širom zemlje, nastupaju vodeće zvezde domaće i regionalne muzičke scene. Tu su i dodatni sadržaji kao što su božićni bazari, klizališta, animacija i predstave za najmlađe, koji upotpunjuju prazničnu ponudu - poručuju iz NTO.

Pored primorja i glavnog grada, crnogoski planinski centri su posebno atraktivna destinacija za novogodišnje praznike, kojima se ujedno i obeležava početak zimske turističke sezone.

Hotelijeri u Kolašinu i na Žabljaku pripremili su novogodišnje paket aranžmane uz muzičko zabavni program, a otvaranje skijališta očekuje se sredinom decembra.

Direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović istakao je da će tokom ove sezone biti aktuelno sedam skijališta: Kolašin 1450, Kolašin 1600, Savin kuk, Javorovača, Vučje, Lokve i Turjak.

Najavio je otvaranje Ski centra Kolašin 1600 14. decembra, uz zabavni program koji očekuje posetioce tokom ove zimske sezone, kao i planove za naredni period.

Očekuje da će Crna Gora zadržati imidž destinacije najboljeg prazničnog provoda u regionu i rekordnom posetom domaćih, gostiju iz regiona, ali i iz ostalih zemalja Evrope, te da će zaokružiti ovu uspešnu turističku godinu i započeti novu.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro