Izvor:
26.09.2019 u 20:17
0

NEPRIJATELJ VREBA SA SVIH STRANA: OČEKUJE se dolazak NATO-a!

Neprijatelj vreba sa svih strana.

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković rekao je da je njegova zemlja izložena stalnim hibridnim aktivnostima sa raznih strana i da ih očekuje i pred parlamentarne izbore sledeće godine.

Predrag Bošković je rekao da će tim NATO-a do kraja godine doći u Crnu Goru još jednom, podsećajući da je već bio u februaru.

Crna Gora je pod stalnim hibridnim aktivnostima raznih zainteresovanih strana, što je vidljivo svakodnevno, po pitanju raznih vladinih i ne samo vladinih politika, ali kao odgovorna država i članica NATO-a zajedno tražimo i nalazimo zajedničke odgovore – naveo je Bošković.

Međutim, poručio je da nije jednostavno poraziti Crnu Goru i njene demokratske tekovine.

Očekujemo da se u susret izborima pojačaju hibridne aktivnosti svih zainteresovanih strana kada je naša država u pitanju. Ali Crna Gora je i 2016. pokazala da je tvrd orah i da nije tako jednostavno poraziti njene demokratske tekovine i siguran sam da će tako biti i 2020. godine – poručio je Bošković.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/News24WorldPre

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter