Izvor:
10.09.2019 u 19:22
0

DODIK: Republika Srpska će imati odgovor „na sve opstrukcije iz Sarajeva!“

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik poručio je danas da će Republika Srpska imati odgovor "na sve opstrukcije iz Sarajeva" i da BiH neće ući u NATO sve dok se o tome pita i i njegova SNSD.

On je u intervjuu ponovio da neće pristati na ulazak BiH u integracije, iako sarajevski političari time uslovljavaju formiranje Saveta ministara.

Dodik je prisustvo predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića komemoraciji bivešem visokom predstavniku za BiH Pediju Ešdaunu u Londonu ocenio kao vrstu provokacije prema Srbima jer se, kako je naveo, smatra da onaj koji učini neko zlo Srbima treba da bude poštovan sa njegove strane.

Željko Komšić misli da je Pedi Ešdaun bio važna ličnost. Mi mislimo da je njegov rad bio poguban za celu BiH – rekao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter