Izvor:
04.09.2019 u 07:10
0

SKANDAL U HRVATSKOJ: Kandidatkinja za hrvatskog predsednika Srbe uporedila sa OVIM narodom!

Kandidatkinja na izorima za hrvatskog predsednika iz Radničke fronte Katarina Peović, uporedila je Srbe sa Jevrejima u nacističkoj Nemačkoj.

Ona je najpre komentarisala trku predsedničkih favorita, Kolinde Grabar-Kitarović, Zorana Milanovića i Miroslava Škore, o kojoj je rekla da je Peović je unapred izgubljena bitka.

Ko god pobedi, narod će izgubiti. To je bitka među ljudima koja narodu ništa dobro doneti neće – rekla je ona.

Radničku frontu mnogi doživljavaju kao neku vrstu Komunističke partije, ali Peović je istakla da prema tom razdoblju gleda kritički.

"Radnička fronta i ja se kritički odnosimo prema Komunističkoj partiji i ideji te prosvećene elite koja sve treba da nas vodi. Demokratska smo stranka i smatramo da je važno da svi jednako participiraju i odlučuju o pitanjima koja se na nas odnose i u tom smislu Komunistička partija ne može biti uzor", kazala je Peović. Jedna od glavnih tema u medijima proteklih je dana Milorad Pupovac, koji je izazvao žestoke reakcije izjavom u kojoj je, zbog nedavnih huliganskih i šovinističkih ispada, Hrvatsku uporedio s NDH.

Ne bih Pupovca komentarisala, svakako ga ne bih kritikovala. Srbi danas u Hrvatskoj igraju ulogu Židova. Koriste se za homogenizaciju većinskog naroda protiv manjinskog. Izuzetno je važno da primetimo zašto radimo na takvom odvajanju Srba i Hrvata umesto da se bavimo ekonomskim temama, kritikujemo kapitalističke elite koje su nas dovele do ovoga gde jesmo. Kapitalističke elite preko svojih političkih predstavnika proizvode sukob koji je potpuno nebitan. Naravno da je to kapitalistička zavera. Pozadina takve motivacije da se proizvodi neprijatelj u obliku Srbina je potpuno identična motivaciji proizvodnje Židova u nacističkoj Njemačkoj – rekla je Peović.

Izvor: B92
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter