Izvor:
16.08.2019 u 15:39
0

DODIK: Neću glasati za Godišnji nacionalni plan!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da neće glasati za Godišnji nacionalni plan za pristup NATO-u (ANP).

Dodik je rekao da će Republika Srpska posle 5. septembra odlučiti kako će se dalje ponašati u odnosu na BiH.

– Oni su to iskomplikovali. Ja ne tražim da se ta tačka povuče sa dnevnog reda, ali ću glasati protiv. Čini se da kandidat (za predsedavajućeg Saveta ministara) neće proći. Do 5. septembra imaju rok, pa ćemo videti kako daljerekao je Dodik.

Politička situacija u BiH sve je napetija u iščekivanju vanredne i redovne sednice Predsedništva BiH gde bi osim puta u NATO trebalo da se raspravlja i o konačnom imenovanju kandidata za predsedavajućeg Saveta ministara.

Izvor; Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter