Izvor:
14.08.2019 u 12:19
0

NOVI INCIDENT NA BRODU: Pored dvoje dece, otrovan i policajac!

Na brodu na kojem se u utorak dogodio incident sa trovanjem italijanskih turista kod Hvara, ponovljen je danas kada je jednom policajcu pozlilo pa je intervinisala Hitna pomoć.

Vazduh na brodu "Atlantia" je i očigledno i dalje jako toksičan i opasan, piše hrvatski list i podseća da je od trovanja juče preminuo italijanski privrednik Eugenije Vinči, dok je dvoje dece starosti pet i 14 godina u kritičnom stanju.

Na brodu traje intenzivan pregled policije i inspektora raznih profila, a jednom policajcu je, kako se navodi, čak i pozlilo tako da ga je odvezla Hitna pomoć.

“Celo jutro policija ulazi i izlazi iz potpaljublja. Čovek s maskom i bocom za kiseonik uđe, pa se zadrži možda par minuta, pa opet izađe. I tako svako malo. Plinovi u potpalublju su očito prejaki", navodi list pozivajući se na svedočenje očevidaca.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Božana Mandić‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter