Izvor:
24.09.2016 u 20:39
0

STRAVA I UŽAS: Pred JEDANAESTORO DECE izbo suprugu nožem, jer je tražila RAZVOD!

Fikret Topčić (58) iz Glamoča u BiH, juče je nožem pokušao da ubije svoju suprugu Selmu (53) u njihovoj porodičnoj kući u ulici Zahira Panjete na broju 286 u sarajevskom naselju Pofalići.

Odmah priveden

Osumnjičeni je priveden u Tužilaštvo, gde ga je tužilac ispitao na okolnosti krivičnog dela ubistvo u pokušaju, nakon čega je Kantonalnom sudu u Sarajevu upućen prijedlog za određivanje jednomesečnog pritvora – kazala nam je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Kako saznajemo, nasilje su prouzrokovali trajno narušeni bračni odnosi između dvoje supružnika, koji žive sa svojih 11 dece, od kojih je troje maloletno.

Neslužbeno doznajemo da je osumnjičeni tokom saslušanja otkrio istražiteljima da je okidač za nasilje u porodici bila želja njegove supruge da se razvede od njega.

Kako nam je otkrio naš policijski izvor, koji je dobro upućen u ovu istragu, on je saznao da se njegova supruga tajno putem Skypa dopisuje sa jednim muškarcem, kojeg je ranije upoznala. Fikret je pročitao sporne poruke te je optužio suprugu za neverstvo, a ona je od njega zatražila rastavu braka.

Nakon svađe, porodica je otišla da spava da bi osumnjičeni u 2.30 sati ustao te, u nervnom rastrojstvu, potegao nož u nameri da ubije suprugu.

Ozbiljne povrede

Iako je ženi naneo ozbiljne povrede, Selminu smrt sprečila su deca, koja su uspela savladati podivljalog oca.

Prema zvaničnom policijskom saopštenju, osumnjičeni je svojoj supruzi naneo više ubodnih povreda u predelu vrata i tela. Neko od članova porodice pozvao je Hitnu pomoć, koja je nesrećnu ženu transportirala u Univerzitetski klinički centar Sarajevo, gde se oporavlja od povreda. Nezvanično saznajemo da je ženi u napadu probijena plućna maramica.

Upravo je ekipa Hitne pomoći obavestila o napadu operativno dežurstvo sarajevske policije pa su na mesto događaja odmah poslali više patrola. Pripadnici Policijske uprave Novo Sarajevo obavili su uviđaj u prisustvu tužioca. Na mestu događaja pronašli su i Topčića, koji je uhapšen.

Ukućani saslušani

Policajci su tokom pretrage mesta događaja pronašli i nož za koji se sumnja da je korišten u pokušaju ubistva. Nož je izuzet i biće predmet veštačenja, a policija je saslušala i ostale ukućane u svojstvu svedoka.

Izvor:Avaz.ba
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter