Izvor:
23.09.2016 u 01:16
0

RAT KRIMINALNIH GANGOVA DO ISTREBLJENJA: Ubijen snajperskim hicem dok se šetao zatvorskim krugom!

Kotoranin Dalibor Đurić koji je upucan hicem iz snajpera u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, dok je šetao zatvorskim krugom, preminuo je u bolnici.

Uviđaj je u toku, a povređeni je transportovan u Klinički centar.

Đurić je u policijskoj evidenciji registrovan kao bezbednosno interesantna osoba i pripadnik takozvanog škaljarskog klana.

Đurić se nalazi u spuškom zatvoru od 24. oktobra 2014. zbog krivičnog dela "iznuda", a u toku je i suđenje za nasilničko ponašanje, koje je juče odloženo zbog nedolaska jednog svedoka.

Đurić i njegov drug Jovan Jovanović osuđeni su za krivično delo iznudo na štetu Marjana Netzmeskale, kojem su uz upotrebu sile i pretnje u naselju Škaljari u tamošnjem auto-servisu protivpravno oduzeli vozilo marke "mercedes A160" i plovilo-čamac marke "faeton", vrednosti od preko 20.000 evra.

Presudom sudije Danijele Samardžić, Đurić je dobio zatvorsku kaznu od dve godine, a Jovanović godinu i šest meseci.

Osim ovog krivičnog djela, Đurić se zajedno sa Podgoričaninom Ivanom Lopičićem, koji je kasnije ubijen, našao na optuženičkoj klupi zbog nasilničkog ponašanja na štetu Bojana i Nemanje Boričića iz Budve i Nikole Čenića iz Kotora, koji su prijavili policiji da su ih njima nepoznate osobe napale i pretukle u lokalu "Vinomania" u Starom gradu u Kotoru.

Đurić se dva puta našao ne meti napadača tokom 2006. godine ranjen je u napadu u Kotoru, a sumnjalo se da je na njega tada pucao Slobodan Stevović (29), koji je nešto kasnije ubijen na Dorćolu.

U septembru 2011. godine povređen je i u eksploziji bombe koja je bila postavljena u ulazu zgrade na Novom Beogradu.

Vijesti.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter