Izvor:
14.06.2016 u 18:46
0

Vučić: Nadam se prosečnoj plati od 500 EVRA, predložiću Mirovića za premijera Vojvodine!

Za predsednika vlade Vojvodine predložiću Igora Mirovića, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić. On je na konfernciji za novinare u vladi Srbije rekao da veruje da Mirović ima potrebnu energiju za taj posao, te da je neophodno da se organi u Vojvodini konstuituišu što ranije, kako bi svako prezuzeo svoj deo poslova koji nam predstoje .

U tom kontkestu, naveo je, i Vlada Vojvodine biće formirana naredne sedmice. Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da put Srbije ka EU ostaje strateški put, i ne zavisi od dnevno političkih prilika, niti bilo čijim ličnim odnosima.

On je istakao da se strateški pravac Srbije i politika ne menja i da će Srbija nastaviti svoj evropski put, ali i odlučnu saradnju sa Rusijom, Kinom i drugim zemljama.

"Naša politika se ne menja u skladu sa dnevno političkim prilikama, ni sa bilo čijim ličnim odnosima i prati pravac koji donosi najbolje rezultate za naše građane", rekao je Vučić.

On je naveo da Srbija svoju politiku ne menja u jednom ili dva dana, navodeći da je ta politika napravljena tako da najviše odgovora interesima građana Srbije i zemlje.

"Srbija će nastaviti svoj evropski put, biće posvećana tome, ali i svoju odličnu saradnju sa Rusijom, Kinom i drugim zemljama. To je nešto što je od velikog značaja, jer govori o pouzdanosti i sigurnosti i bezbednosti ulaganja u našu zemlju", rekao je Vučić.

Vučić je naglasio das u sastanci s EBRD i MMF su veoma važni, jer određuju našu budućnost. Ponosan sam na prognoze i podizanje stope rasta BDP i zahvalan građanima na strpljenju i hrabrosti.

U mandate nove vlade, nadam se prosečnoj plati u Srbiji od 500 evra– rekao je Vučić.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/PeninsulaQatar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter