Izvor:
08.06.2016 u 00:33
0

VUČIĆ: Čuo sam dosta ideja, NOVI SAZIV možda i posle 16. juna!

Mandatar za sastav vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da su razgovori o vladi bili dobri, otvoreni, da je govorio sa ljudima drugačijih političkih viđenja i orjentacija i mogao da čuje različite ideje i predloge, od kojih će neke prihvatiti.

Vučić je novinarima u parlamentu, po završetku današnjeg kruga konsultacija o vladi, rekao da su razgovori sa SPS i JS bili dobri i otvoreni, da im se ciljevi u velikoj meri podudaraju i da je dogovoren nastavak razgovora u narednom periodu.

Rekao je i da je razgovor sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem bio učtiv i pristojan.

Vučić je rekao da je čuo dosta različitih ideja i predloga.

"Neke od njih ću uzeti u razmatranje, neke prihvatiti, neke ne, neke ću uvrstiti u ekspoze, koji je program vlade", rekao je Vučić. Vučić je rekao da će ponovo razgovarati sa predstavnicima svih stranaka, osim sa onima sa kojima ni danas razgovora nije bilo.

"Danas nemam sastav vlade, ranije sam rekao da se nadam da će da bude do 16. juna, nadam se i dalje, ali moguće je da bude i kasnije. Svakako će biti u zakonskom roku i trudiću se da napravimo najbolju moguću vladu", rekao je Vučić.

On je istakao da svakako nije cilj da se taj posao loše uradi.

"Što se tiče nedoumica, imam jednu više. Neka to ostane za moje saradnike". On je naveo da će sutra razgovarati sa manjinskim stranakma, u četvrtak i petak sa predstavnicima svoje stranke, a da će posle toga donositi odluke.

Izvor.Tanjug
Foto:Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter