28°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Tanjug

MINISTARKA JOKSIMOVIĆ U BERLINU: Razgovor sa visokim zvaničnicima o evropskoj integraciji Srbije

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović boraviće sutra u službenoj poseti Nemačkoj gde će razgovarati sa visokim zvaničnicima nemačke vlade i parlamenta o evropskoj integraciji Srbije, pregovorima po novoj metodologiji, regionu Zapadnog Balkana i bilateralnim odnosima.

VESTI DANA

KORONA STANJE U SVETU: Preminulo 11.000 ljudi, 589.000 novoobolelih

DAČIĆ SAZVAO SASTANAK RADNE GRUPE: Međustranački dijalog bez posredovanja stranaca

POTPORAL EU POVODOM VEČERE U BRISELU: Cilj pokretanje i proširenje političkog angažmana EU i ZB

RUSKA VLADA OBAVEŠTAVA: Švajcarska domaćin samita Putina i Bajdena

U Berlinu su predviđeni susreti sa Mihailom Rotom, državnim ministrom za Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova te zemlje, kao i sa poslanicima, članovima Bundestaga iz Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Johanom Vadefulom, koji je ujedno i predsedavajući Radne grupe Unije (CDU/CSU) za Zapadni Balkan, sa Peterom Bajerom, koordinatorom za transatlantsku saradnju Vlade SRN i Ginterom Kirhbaumom, predsedavajućim Odbora za EU Bundestaga, saopštilom je resorno ministarstvo.

Planirani su i susreti sa poslanikom Socijaldemokratske partije (SDP) Josipom Juratovićem, predsedavajućem Parlamentarne grupe prijateljstva za Jugoistočnu Evropu u Bundestagu i predstavnicom Stranke slobodnih demokrata (FDP) u nemačkom parlamentu Renatom Alt, kao i članom Bundestaga iz redova Alijanse 90/Zeleni Manuelom Zaracinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar