20°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

IVICA DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Izlazak na izbore je sudnji dan svake stranke!

Gost najgledanijeg jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji bio je Ivica Dačić predsednik Narodne skupštine Srbije.

NE PROPUSTITE

STRAVA I UŽAS! ODE SVE(T) DOĐAVOLA! Dečak umro zbog JEDNOG DOLARA! (VIDEO, FOTO)

PUTIN IGRAO HOKEJ: Obukao dres sa brojem 11 i dao nekoliko golova! (VIDEO)

HOROR SE NASTAVLJA: Eksplozije u Jerusalimu od ranog jutra, poginula 2 Palestinca, više od 100 povređeno (VIDEO)

PREPOLOVLJEN BROJ TURISTA! U Crnoj Gori manje posetilaca od očekivanog

BUM-BUM SRBIN! Bogdan odvalio Vizardse sa 25 POENA I 7 TROJKI! Vestbruk ušao u NBA istoriju (VIDEO)

- Danas je sednica skupštine, u 9 sati imamo kolegijum pa u 10 sati zasedanje Narodne skupštine, utorak, sreda, četvrtak, skuština će raditi svaki dan punom parom. - najavio je predsednik Narodne skupštine, Ivica Dačić.

- Bratislav Braca Petković, bivši ministar kulture je umro pa imamo komemorativni skup, koristim ovu priliku da uputim saučešće. Nažalost, takva su vremena. - dodao je Dačić.

- Mi ćemo nastaviti razgovor sa strankama koje ne žele učešće stranaca, da gledamo temu po temu, svi iz vlasti treba zajedno da nastupe na izborima! Leteće izmene kao u hokeju, do kraja meseca ćemo imati odgovor o tome šta je Agenda. Mi olako kažemo opozicija, misleći da su oni svi isto, ja inače nisam mnogo sarađivao sa njima jer sam bio ministar spoljnih poslova. Ali su oni svi bili korektni kad smo razgovarali, ima 13 vladajućih stranaka, ali ovde su za nas bile važne opozicione stranke i one ne mogu da se stave u taj, pa čak i Boris Tadić i njegova stranka su bili korektni. Ali i dalje stojim pri tome da svi iz vlasti treba zajedno da nastupe na izborima! Ja se nikada nešto nisam radovao što ću da vodim taj dijalog. - prokomentarisao je Ivica.

- Mnoge zanima kako će to izgledati, da li dijalog tako izgleda i kada se ugase kamere? - upitala je voditeljka Katarina Koriša.

- Svi kažu da smo nešto danas mnogo fini, kada nema kamera, verovatno zbog toga, kada kamere snimaju do se pretvara u performans. Zato je dogovor da to ostane u tajnosti. 
Videli ste ideju da se naprave primarni izbori u opoziciiji, kao u Americi, ko da bude njihov kandidat, mnogi građani to gledaju sa simpatijom, na primer Zelenović se zalaže za to. Postoji tendencija da je SNS duži period iznad 50% posto, da je SPS JS oko 10,5% posto ali to je to, to je neka stabilnost. - prokomentarisao je Ivica Dačić za Happy televiziju.

- Šta opozicija traži u tim zahtevima? - upitao je Milomir Marić.

- Oni su se žalili što smo mi cenzus promenili sa 5% na 3%, to je Ironija. To je dijalog, što imamo onda dijalog ako ne smemo ništa da promenimo, to nikome nije štetilo. U svakom dokumentu EU imaju primedbu zašto je to promenjeno pred izbore. Izlazak na izbore je sudnji dan svake stranke. - odgovorio je Dačić.

I naglasio:

- Najverovatnije će 7. ili 8. juna će biti zakazana sednica narodne skupštine o promeni Ustava! -

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar