28°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

IVKOVIĆ O KORONI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Jedva sam ostao ŽIV, ko ne veruje da postoji, totalna je BUDALA!

O porodici Milošević i Kovidu 19

U FOKUSU

DR GVOZDENOVIĆ O MASOVNOJ VAKCINACIJI I ANTITELIMA: Da li će biti i treće doze cepiva?

Vučić dočekuje izaslanika kralja Bahreina!

DAN SVETOG NIKONA: Pobedio je neprijateljsku vojsku verom u Hrista izgovorivši ove reči

Nekadašnji šef poslaničkog kluba SPS-a Branislav Ivković osvrnuo se na gostovanje predsednika lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka u "Dobro jutro Srbijo" u kojem je rekao da je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević "crna mrlja u istoriji Srba"(više o tome OVDE.)

- Gospodina Čanka izuzetno poštujem, veoma pametan čovek, Ali, sve što je pričao o Slobodanu Miloševiću pričao je samo sa jedne crno-bele strane analize.  Zaboravio je tadašnje stanje i odnose u svetu - rekao je Branislav Ivković, nekadašnji šef poslaničkog kluba SPS-a.

O MEDICINARIMA: ONI SU HEROJI DANAŠNJEG VREMENA

- Preležao sam Kovid, bio sam u novembru dvanest dana u KBC Karaburme. Ti ljudi su heroji vremena, ja sam svojima očima gledao. Nema razlike među pacijentima. Imao sam upalu pluća i ozbiljne komplikacije nakon kovida, jedva sam ostao živ zahvaljujući lekarima. Ko priča da ne postoji Kovid, taj je totalna budala danas! Država na čelu sa predsednikom Vučićem obezbedila je jedinstvenu poziciju građanima Srbije da biraju između četiri vakcine - rekao je  Ivković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar